Installation af Cybersikkerhedsboks på netværk med flere brugere eller trafikmængder end boksen kan håndtere

BSafe2 sikkerhedsfiltreringen kan køre på netværk af alle størrelser. Det kræver bare at hardware og forbindelser som understøtter de relevante brugere og datamængder.

For installationer som er større end Cybersikkerhedsboksene kan håndtere tilbyder BSafe2 hjælp med at finde den rigtige installationsopsætning.

Se vores guide til valg af rigtig løsning her, eller skriv en anmodning til os her og hør hvad der skal til hos dig.