Overførsel af enheder som kræver port forwarding configurering i routeren

Brug denne vejledning hvis du har configureret port forwarding i routeren f.eks. til videokameraer, betalingskort terminaler eller ældre printermodeller (fast IP).

Port forwarding åbner, populært sagt, for adgang til internettet for udfalgte enheder. Konfigurering af porte foregår i den software som er i routeren.

For at enheder som har fået åbnet porte i den eksisterende routet skal fungere, skal de samme porte åbnes i cybersikkerhedsboksen.

Åbn din eksisterende router, sker typisk ved at taste en ip adresse som f.eks. 192.168.10.1 i en browser når man er tilsluttet routeren (skal altså gøres før man tilslutter sig cybersikkerhedsbkosen). Aflæs hvilke porte som er åbnede.

Åbn Cybersikkerhedsboksen ved at skrive 10.11.12.1 efter man er tilsluttet til den. Se login oplysninger i dit administrationspanel.

Lav de samme rettelser som i teleselskabets router.

Har du brug for hjælp? Skriv en anmodning til os her.