Installation af Cybersikkerhedsboksen til eksisterende WIFI netværk (F.eks. Apple Airport)

Hvis du har en eksisterende WIFI netværksrouter eller en switch udover den fra teleselskabet som al trafikken går igennem kan cybersikkerhedsboksen enkelt installeres. Den skal simpelthen skydes ind mellem den eksisterende (ekstra) WIFI router og teleselskabes router. Se diagrammet her:

BSafe2 sikkerheds filtreringen kan også køre på netværk med accesspoints. Det kræver bare hardware og forbindelser sættes korrekt op.

Skriv en anmodning til os øverst, eller ring til vores telefonsupport på 71993606 (gratis) og hør hvad der skal til.