Indstilling af filteret

Cybersikkerhedsboksen giver dig mulighed for at ændre hvad boksen skal spærre for og hvad som skal være åbent.

Log på som administrator

Du logger på administrationsmodulet ved at klikke på dette link: online.bsafe2.com

Du bruger ID er enten email eller CVR (Erhverv). Agangskoden står i bunden af cybersikkerhedsboksen.

Vælg hvad som skal være tilladt og spærret – på gruppeniveau

I menuen indstillinger kan du vælge om der skal spærres for flere ting end boksen er sat op med som standard, ved at klikke på de kategorier som du ikke ønsker skal være tilgængelige.

Du kan ikke fravælge visse kategorier.

Der kan godt gå op til 1 time før ændringer får effekt.

Vælg hvad der skal være tilgængeligt og spærret på sideniveau

Hvis der er individuelle sider du ønsker skal være blokerede eller åbne, kan du tilføje dem til en Blacklist/whitelist. Det gør du ved at sende en anmodning til support@bsafe2.zendesk.com