Hvem kan se hvad der surfes på?

Hvis du har købt boksen igennem en organisation f.eks. et forsikringsselskab, har organisationen ikke  adgang til data som kan henføres til virksomheder eller personer.

BSafe2 er dataadministrator og kan se specifikke data, som udelukkende bruges til fejlfinding,  kundesupport og identifikation af nye trusler. BSafe2 gemmer data i en vis periode hvorefter de slettes. Data på virksomheds- og brugerniveau bliver ikke delt med andre uden accept, undtaget hvad BSafe2 måtte blive pålagt af lovgivning/myndighedskrav.

BSafe2 følger alle persondatalovens bestemmelser om opbevaring af data. Således er alle data om de opslag som går gennem boksen krypterede og anonymiserede på vores systemer, og bliver ikke delt med nogen i en form hvor enkeltpersoners eller virksomheders data kan identificeres.