Standard installation på teleselskabets router

Denne installation bruges hvis du har en standard installation på teleselskabets router som ligner den på figuren og følgende er opfyldt:

- alle WIFI brugere er inden for boksens rækkevidde

Figur 1: Opsætning - før

Boksen sættes op som du ser på diagrammet her:

Figur 2: Opsætning efter

Boksen tilsluttes i en LAN port på den eksisterende router med det medfølgende kabel, som herefter sættes i WAN porten på boksen. Herefter tilsluttes boksen strøm.

Figur 3: Tilslutning af kabler

Første gang du tilslutter kan du opleve at boksen bliver software opdateret. Vent derfor minimum 30 min, og observer at boksens LED lyser/blinker grønt.

Tilslut herefter netværkets enheder, computere, tablets, printere osv. til boksen.

VIGTIGT! Alle enheder skal flyttes til boksen, ellers er de ikke beskyttede. Ligeledes vil enheder som sidder på den originale router f.eks. printere ikke længere kunne nås, og de skal derfor også flyttes til Cybersikkerhedsboksen boksen.

Sørg nu for at enhederne ikke uforvarende tilslutter sig WIFI fra den gamle router. Du kan gøre dette ved at slå WIFI fra på den, dette kan ofte gøres på en knap, eller ved at ændre adgangskoden på nettet på den gamle router (læs vejledningen til denne).