Standardinstallation efter teleselskabets router (Privat)

Før du går i gang
Boksen er designet til at virke tilkoblet en almindelig router fra dit teleselskab uden ændringer i. Hvis du har ændringer i din router f.eks. port forwards til videoovervågning kan det også virke, men du skal finde den relevante instruktion på vores support side https://bsafe2.zendesk.com

Se evt. videoen som opsummerer de skridt du skal igennem.

Installation og opsætning
Pakken indeholder: 1. Boksen, 2. Kabel til boksen (inkl. strøm POE) 3. Strømforsyning, 4. Net-kabel til tilslutning til egen router og 5. strømkabel.

1. Opsæt/stil boksen et centralt sted i huset evt. ved din eksisterende router.

2. Monter det medfølgende kabel (2) mellem boksens stik kaldet Router (ved grønt mærkat).

3. Isæt den anden ende af kablet (2) i strømforsyningen (3) i porten POE.

4. Indsæt net kablet (4) i strømforsyningens LAN port.

5. Indsæt den anden ende af net kablet (4) i en LAN port i routeren fra dit teleselskab.

6. Sæt herefter strømledningen i strømforsyningen og i stikkontakt.

7. Opstillingen skal nu se sådan ud.