Overblik - sådan vælger du den bedste installation (Privat)

Som privat har du to måder du kan tilslutte boksen, alt efter hvordan dit internet er sat op.

1. Standard installation på teleselskabets router (der er ingen indvendige routere eller switche), klik på billedet for at se anbefalet opstilling. Denne opstilling er også vist i videoen her.

2. Hvis du har en router f.eks. en Apple eller en switch efter teleselskabets router, anbefaler vi denne opstilling som er nemmere, da du ikke skal flytte kabler/wifi til boksen. Klik på billedet for at se hvordan du laver denne opstilling.