Installation hvis du har en router eller switch på indersiden af teleselskabets router

Denne installation bruges hvis du har en standard installation på teleselskabets router som ligner den på figuren hvor du har en indvendig router eller switch siddende. Hvis du har sådan en opstilling er opsætningen ekstra nem, da du bare skal skyde cybersikkerhedsboksen ind imellem teleselskabs routeren og den indvendige router/switch. Med denne opstilling slipper du for at flytte dine wifi- og kablede enheder over til boksen.

Figur 1: Opsætning - før

Boksen sættes op som du ser på diagrammet her:

Figur 2: Opsætning efter