Hvad gør en cybersikkerhedsboks egentligt?

En cybersikkerhedsboks er en forebyggende sikkerhedsforanstaltning udover firewall og antivirus beskyttelse. Undersøgelser viser at over 90% af digitale kriminelle i dag kommer ind ved at få brugere til at klikke og installere ondsindede programmer.

Boksen er et filter som kontrollerer hver eneste klik og forespørgsel programmer laver ud på internettet mod en liste over kendte malware, phishing, ransomware sider, og blokerer transaktioner før de når frem til siden.

Boksen sender hver eneste forespørgselsadresse (DNS) op til BSafe2 filteret i skyen, og får en godkendelse eller afslag retur. De sendte data kører herefter igennem helt normalt uden noget tab af hastighed.

Boksen interfererer ikke med med den øvrige opsætning af systemerne.