Overblik - sådan vælger du den bedste installation (Erhverv)

Cybersikkerhedsboksen kan installeres på forskellige måder alt efter hvordan den eksisterende opsætning er.

Find den opstilling nedenfor som bedst passer på din opstilling og klik på billedet for at se hvordan vi anbefaler opsætningen.

Er der ikke en opstilling, som lige passer? BSafe2 systemet er meget fleksibelt, og vi kan næsten altid finde en løsning. Bestil en installation eller et opkald fra en af vore teknikere her og vi finder en løsning.

1. Standard installation på teleselskabets router (der er ingen indvendige routere eller switche), klik på billedet for at se anbefalet opstilling.

Klik her for at læse mere

2. Standard installation med en router eller switch efter teleselskabets router (ANBEFALES), klik på billedet for at se anbefalet opstilling.

Klik her for at læse mere

3. Parallel Installation - Installation hvor der findes enheder f.eks. video overvågning eller korterminaler som kræver portforwards (samt visse VPN forbindelser), klik på billedet for at se anbefalet opstilling.

Klik her for at læse mere

4. Installation med avanceret router og store trafikmængder , klik på billedet for at se anbefalet opstilling.

Er der ikke en opstilling, som lige passer? BSafe2 systemet er meget fleksibelt, og vi kan næsten altid finde en løsning. Bestil en installation eller et opkald fra en af vore teknikere ved at klikke her og vi finder en løsning.