Standard installation med en router eller switch efter teleselskabets router

Denne installation bruges hvis du har en standard installation på teleselskabets router som ligner den på figuren hvor du har en indvendig router eller switch siddende. Hvis du har sådan en opstilling er opsætningen ekstra nem, da du bare skal skyde cybersikkerhedsboksen ind imellem teleselskabs routeren og den indvendige router/switch. Med denne opstilling slipper du for at flytte dine wifi- og kablede enheder over til boksen.

Figur 1: Opsætning - før

Boksen sættes op som du ser på diagrammet her:

Figur 2: Opsætning efter

Boksen tilsluttes i en LAN port på den eksisterende router med det medfølgende kabel, som herefter sættes i WAN porten på boksen. Herefter tilsluttes boksen den indvendige router fra boksens LAN port over i den indvendige enheds WAN port, og endelige tilsluttes strøm.

Figur 3: Tilslutning af kabler

Første gang du tilslutter kan du opleve at boksen bliver software opdateret. Vent derfor minimum 30 min, og observer at boksens LED lyser grønt.